Omdöme

Omdömets betyg:

Sajten:

Utbudet:

Leverans:

Kvalitet:

Pris:

Fördelar:
  • Allt inom musikutrustning
  • Butiker i hela landet
  • Öppet 7 dagar i veckan
  • Kunnig personal
  • Bra hemsida
Nackdelar:
  • Inte optimal leveranstid
Utbud:
Musikutrustning Instrument Gitarrer Synthar Trummor Mjukvara

4Sound är skandinaviens största kedja inom musikaffärer och har butiker 35 butiker utspritt i hela Sverige. 4Sound säljer musikutrustning, instrument, gitarrer, synthar, mjukvara med mera och sortimentet är enormt.

Användarvänlig sajt

4Sounds sajt är modern och användarvänlig och är uppbyggd precis som en e-handel ska vara. Man får tydlig överblick över sortimentet, alla produkter har kvalitativa bilder och rikligt med information. De har även inkluderat kundomdömen direkt på produktsidorna vilket är vågat och inte särskilt vanligt inom e-handel. Det tyder på att 4Sound är trygga i sitt sortiment och visar på en transparens som höjer förtroendet avsevärt.

Grym service

En av de stora fördelarna med 4Sound är att de flesta i personalen är erfarna musiker och musikproducenter vilket gör att kunskapsnivån hos personalen är väldigt hög. Det gör att man får otroligt bra service när man handlar hos 4Sound. Det är inte alltid så lätt att köpa musikutrustning för någon som inte är så insatt och det finns ofta mycket tekniska aspekter att ta hänsyn till när man köper in sin utrustning. Det som gör 4Sound unikt är att personalen kommer med tips och råd som man själv kanske aldrig hade tänkt på.

De har även en lättillgänglig kundtjänst på telefon och mail som kan hjälpa till att svara på frågor om sortimentet och leveransfrågor.

Öppettider och leverans

Öppettiderna i butikerna skiljer sig lite från butik till butik men generellt sett är öppettiderna väldigt generösa. Om vi tar butiken på Fridhemsplan i Stockholm som exempel så har dom öppet mellan 10.00 och 18.00 på vardagar, 11.00-17.00 på lördagar och 12.00-16.00 på söndagar vilket är ovanligt bra om man jämför med andra musikaffärer. Kundtjänstens öppettider är också bra, 10.00-17.00 på vardagar och 12.00-15.00 på lördagar.

4Sounds sortiment

4Sounds sortiment är riktigt bra. Deras huvudkategorier på hemsida är: Gitarr, Bas, Övriga stränginstrument, Klaviatur, Studio, Dator & Mjukvara, Slagverk, PA & Mixer, DJ & Ljus, Stråk & Blås och tillbehör. Varje kategori innehåller i sin tur tydliga underkategorier och en bra mängd produkter i varje kategori. Det stora utbudet bidrar till att alla sorters musiker kan handla hos 4Sound. Deras kunder består av allt från hobbymusiker och hemmafixare till några av världens största namn inom musikbranschen.

Kvalitet & Prissättning

Kvaliteten på produkterna är överlag väldigt bra. 4Sound har ett brett sortiment men de är måna om att bara ta in produkter från välkända och etablerade varumärken som man kan lita på tillverkar kvalitativa produkter. Prismässigt ligger 4Sound bra till, de är inte billigast av alla men de ligger ändå mycket bra till prismässigt. Ska man handla från de absolut billigaste nätbutikerna går man miste om många andra fördelar med att handla från 4Sound, som den fantastiska servicen och det breda sortimentet.

Årets Musikaffär 2016

Vi på Omdömen.se har utsett 4Sound till Årets Musikaffär 2016 på grund av att 4Sound utmärker sig på så många plan. Det stora sortimentet, de många butikerna utspridda i landet, den moderna hemsidan med sin transparens, med sina generösa öppettider och kunniga personal var det givet att dela ut utmärkelsen Årets Musikaffär 2016 till 4Sound.

4Sound omdöme
Betyg 4.8 av 5

Information om 4Sound

4Sound Screenshot
Telefon:0770 - 11 05 00
Email:info@4sound.se
Öppettider:
Mån-Fre:10.00-18.00
Lördag:12.00-16.00
Söndag:Varierar mellan butiker
Org.nr:556592-4676
Adress:Lokala adresser