Välkommna till vår kontaktsida.

På omdömen.se är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med våra besökare,företag och e-handlare, press, potentiella samarbetsparters – och alla andra som bara vill prata lite.

Vill ni komma i kontakt med omdömen.se når ni oss via följande e-mailadresser:

För e-handlare – butik@omdömen.se
– Om ni finns med på vår sajt men har ändrat något, t.ex. öppettider eller sortiment kan ni kontakta oss på ovanstående mail. Om ni inte finns med på omdömen.se men anser att ni borde vara det kan ni alltid kontakta oss så tar vi en titt och ser om vi har möjlighet att göra ett omdöme om ert företag.

Pressfrågor – press@omdömen.se
– Vill ni skriva en artikel om vår sajt, behöver ni bilder eller några kommentarer? Ni kan alltid nå oss på denna mail och vi förser er gärna med vad ni än kan tänkas behöva.

Ekonomi/Marknadsföring/Samarbeten – marknad@omdömen.se
– Den här mailen är till för alla samarbetsparters eller aspirerande samarbetspartners. Har ni något upplägg eller några ideér på samarbeten så är ni välkomna att maila oss närsomhelst.

Övriga frågor – info@omdömen.se
– Övriga frågor, vad som helst egentligen, det är vad den här mailen är till för. Om inget av ovanstående mailadresser passar in på vad du undrar så är det bara att dra ett mail hit så återkommer vi inom kort.

 

Tveka inte att höra av er!

Logotyper för press & webb

Ladda ned – Omdömen Logo Blå 1000×155 png

omdomen-logo_blue

Ladda ned – Omdömen Logo Vit 1000×225 png

omdomen-logo_white

Ladda ned – Omdömen Logo Blå 260×40 png

Ladda ned – Omdömen Logo Vit 260×59 png

Hör av dig till oss om du behöver något annat format eller upplösning på logotyperna.