Omdöme

Omdömets betyg:

Sajten:

Utbudet:

Leverans:

Kvalitet:

Pris:

Fördelar:
  • Upplevelser som passar alla
  • Perfekt present
  • Kreativa upplevelser
Nackdelar:
  • inga nackdelar
Utbud:
Upplevelser Presenter Äventyr

GreatDays är en leverantör av upplevelsepresenter i Sverige som grundades år 2008. Deras utbud består i dagsläget av över 800 olika rikstäckande upplevelser, vilka distribueras i såväl dagligvarubutiker såsom ICA, Willys, OKQ8 som genom internet. De erbjuder även presentkort.

Upplevelsekategorierna kan innefatta allt från natur, avslappning, sport, fritid, mat och dryck och kultur. De riktar sig till både barnfamiljer, privatpersoner, företag, par eller grupper. Det breda utbudet av upplevelser gör det möjligt för personer att hitta något som passar just dem.

Nedan kommer olika exempel inom vissa av kategorierna att listas:

Motor: Om man är intresserad av motordrivna fordon erbjuder GreatDays allt från fartfyllda gokart och folkrace till det lite mer lugna segway. Utformningen inom dessa aktiviteter kan varieras: Kanske vill man ha gokarttävling med sina vänner eller bara prova på att köra gokartbil? Segway tillåter sig köras med såväl i staden som på längre utflykter.

Natur: Historiskt har Sverige gjort sig kända för att ”tycka om naturen”, vilket även visar sig genom de naturaktiviteter som tillhandahålls. Allt från att ge sig ut på vattnet och att paddla kajak, klättra i berg eller bo i en kolarkoja är upplevelser som erbjuds. Dessa aktiviteter kan både göras själv eller tillsammans med andra.

Fritid: Om man vill testa på något man inte gjort förut kan man med fördel kolla under kategorin ”fritid”. Där kan man gå och lära sig göra glasblåsning, vara modell för en dag eller göra isskulpturer. Variationen är bred både vad gäller plats och aktivitet.

Mat och dryck: För personer som tycker det är roligt med nya smakupplevelser och att testa på att laga mat kan det vara intressant med ölvandring eller chokladprovning. Eller varför inte gå på en cupcake-dekorationskurs?

Kultur: För den kulturintresserade finns det tillfällen att gå på stand-up eller dockteater. Man kan också gå på stads- eller spökvandring, ha filmkväll, lära sig brygga öl eller göra glasfusing, gå en smyckeskurs, lära sig spela gitarr eller gå på teater.

Familj: För familjer kan man åka på familjedag på Sydpoolen, gå på Stockholmsvandring eller köra bowling på BallBreaker. Det finns både lugnare aktiviteter och aktiviteter som är mer fartfyllda. Vissa familjer kan föredra att ta familjeporträtt medan andra kan föredra att vaska guld.

Ytterligare exempel på upplevelser man kan göra är att gå på massage, saltyoga, äventyrsbana, glödvandring, tandemskärmflygning, pardans, timmerflottfärd, äventyrshelg i Åre, vattensport, dykning, kryssning, att åka luftballong, helikoptersightseeing eller segelflyga.

Greatdays omdöme
Betyg 4.4 av 5

Information om Greatdays

Greatdays Screenshot
Telefon:08-120 80 740
Email:Ingen kundsupport-mail
Öppettider mån-fre:09.00-16.00
Org.nr:556752-8871
Adress:Själagårdsgatan 7-9, Stockholm