Omdöme

Omdömets betyg:

Sajten:

Utbudet:

Leverans:

Kvalitet:

Pris:

Fördelar:
  • Högsta kvalitet
  • Perfekta presenter
  • Många prisklasser
  • Billig frakt
Nackdelar:
  • Semi-dyrt för toppvarorna
Utbud:
Ringar Halsband Smycken Guld Silver Örhängen Accessoarer

Guldfynd – Det är butiken man ser i de flesta gallerior, det är inte ofta man går in där men det märks verkligen att kvaliteten är bättre än en hel del från konkurrenterna, och det är snäppet finare. Självklart märks detta på priserna, men oavsett om du vill spendera mycket eller mindre så har de ett smycka i rätt prisklass.

Silver, guld, och diamanter. Det är Guldfynds huvudingredienser för sina smycken. Perfekta som gåvor eller bara för att köpa lite snygga accessoarer till sig själv.

Guldfynd har i dagsläget cirka 120 butiker på över 60 olika orter i Sverige. Bolaget grundades på 50talet och har således en lång erfarenhet inom branschen, de är en del av det större bolaget Iduna AB som omsätter över 1 miljard kronor årligen och har över 1 000 anställda.

Hos Guldfynd hittar du alltid kampanjer när det börjar närma sig jul och mellandagarna. Även klassiska ”sommarsmycken” kan du även få till riktigt bra priser. Till skillnad från kimrskrams du kan köpa på loppmarknader och andra liknande stället så är kvaliteten 100 % och de har ofta höga halter av rent guld och silver i sina smycken.

 

Guldfynd omdöme
Betyg 4.2 av 5

Information om Guldfynd

Guldfynd Screenshot
Telefon orders:0340-59 54 70
Email orders:shop@guldfynd.se
Öppettider vardagar orders:07.00-15.30
Telefon övrigt:0340-59 54 99
Email övrigt:info@guldfynd.se
Öppetider vardagar övrigt:08.30-17.00
Org.nr:556060-9058
Adress:Sundbybergsvägen 9, Solna