Omdöme

Omdömets betyg:

Sajten:

Utbudet:

Leverans:

Kvalitet:

Pris:

Fördelar:
  • Hög kvalitet
  • Brett utbud
  • Jägarexamen-tjänst
  • Skyttebana
Nackdelar:
  • Inga nackdelar
Utbud:
Jaktutrustning Fiskeutrustning Utekläder

Historia

2010 öppnade Huntyard & Berras en av Sverige största jakt och sportfiskebutiker. Nu för tiden har de även en e-handel med ett enormt utbud som passar alla fiskar- och jägarintresserade. I dagsläget har de flertalet butiker runtom i Sverige. De har i skrivande stund över 40 anställda och omsätter över 50 miljoner per år. Huntyard & Berra har växt otroligt snabbt de senaste åren och blivit ett givet val i branschen.

Utbudet

Fiske och jakt passar ihop. Det vet Huntyard & Berras då de har lagt lika stort fokus genom att införskaffa ett brett sortiment för de båda, grundidén är ett 50-50-upplägg. Du kan hitta alla de populära och högkvalitativa märkerna som t.ex. Härkila, Pinewood, Westin, Stabilotherm och många fler.

Produkterna du kan köpa är i princip allt du kan tänka dig. Ett axplock är kängor, fiskedrag, jaktkläder, fällknivar, fiskespön, jaktradios och mycket mer.

De erbjuder även jägarexamen och de har en skjutbana i Arlandastad där du kan provskjuta. Deras skjuttunnel är cirka 80 meter och de har Sveriges bästa akustiksystem.

Huntyard & Berras sajt

När man går in på deras hemsida ser man direkt en slider med diverse erbjudanden och relevanta varor. Du kan även välja om du vill se jakt- eller fiskeprodukter i menyvalen högst upp samt till vänster. Det är enkelt att navigera runt på sajten och alla deras produkter ligger i genomtänkta kategorier.

Huntyardberras.com är mobilanpassad, så om du föredrar att beställa i mobilen eller via surfplattan är det inga problem. Det går lika lätt att handla därifrån.

 

Frakt och viktig information

Om du köper varor för över 299 kr är frakten helt gratis. De använder sig av DHL för sina leveranser. Huntyard & Berras är certifierade för Trygg E-handel.

Du har alltid 14 dagars öppet köp. Betalningen sker smidig, du kan använda klarna, kontokort, PayPal med flera.

Summering
Huntyard & Berra är en seriös e-handel med produkter av hög kvalitet. Priserna är på en bra nivå, leveranserna brukar vara snabba och de har nästan alltid specialpris på utvalda produkter. Bloggen uppdateras ofta med relevanta bilder från någon av deras 5 bloggare.

huntyardberras omdöme
Betyg 4.4 av 5

Information om huntyardberras

huntyardberras Screenshot
Telefon:08 – 740 20 23
Email:postorder@huntyardberras.com
Öppettider:
Vardagar:10.00-18.00
Helger:10.00-15.00
Org.nr:556813-8662
Adress:Vårby allé 53, Vårby