Kjell & Company Logo

Kjell & Company

Betyg: 4.2 av 5

Omdöme

Omdömets betyg:

Sajten:

Utbudet:

Leverans:

Kvalitet:

Pris:

Fördelar:
  • Brett utbud
  • Stort spritt lager
  • Låga fraktkostnader
  • Snabba leveranstider
Nackdelar:
  • Ingen helgsupport
Utbud:
Datortillbehör Mobiltillbehör Elektronik Kablar Ljud & Bild

Kjell & Company är ett gammalt klassiskt företag som på senaste tiden har börjat sälja mer och mer inom hemelektronik och små teknikprylar. Om du behöver någon speciell kabel till datorn/TVn/hemmabiosystemet eller vad som så hittar du det utan tvekan hos Kjell & Co.

I snart 30 år har de tillhandahållit Sverige med både roliga – men även nödvändiga prylar och produkter. De har små  butiker, men enorma lager. Således är det en bra idé att besöka deras hemsida och göra köpen online. Frakten är snabb och billig, så du har inget att förlora.

De flesta centrum och gallerior runtom i Sverige kommer med största sannolikhet ha en Kjell & Company-butik. I skrivande stund har de cirka 90 stycken fysiska butiker endast här i Sverige, men de finns även i andra skandinaviska länder. Den första butiken slog upp dörrarna i Malmö på tidigt 90-tal. Sortimentet uppgår till cirka 8 000 produkter, så när du behöver en sådan där konstig kabel som inte verkar finnas någon stans i hela världen, ta en titt hos Kjell & Co.

Kjell & Company omdöme
Betyg 4.2 av 5

Information om Kjell & Company

Kjell & Company Screenshot
Telefon:010-680 25 00
Email:kundtjanst@kjell.com
Öppettider mån-fre:08.00-18.00
Org.nr:556400-5378
Fax.nr:040-680 25 66
Adress:Lokala variationer