Omdöme

Omdömets betyg:

Sajten:

Utbudet:

Leverans:

Kvalitet:

Pris:

Fördelar:
  • Otroligt låga priser
  • Enormt utbud
  • Enkla leveranser
Nackdelar:
  • Lagret töms snabbt under högsäsong
Utbud:
TV-apparater Hemmabiosystem Hemelektronik Vitvaror Spelkonsoler Datorer

Om du är intresserad av att införskaffa ny hemelektronik så är Media Markt troligtvis ett företag du hört talas om. Det i grunden tyska företaget har de senaste åren tagit Sverige med storm. Sett till priset matchar de sina konkurrenter i så vitt vi kan se nästintill samtliga fall, och ofta är de markant billigare.

Produkterna är av högsta kvalitet, och oavsett om du vill köpa ett hemmabiosystem eller vitvaror så finns de hos Media Markt. Under specifika reor, t.ex. Black friday & mellandagarna prispressar de så hårt att man har svårt att tro att Media Markt går med någon vinst, men goodwill och marknadsandelar tar de blixtsnabbt.

Självklart har de bra priser året runt, men om du i t.ex. mars skulle köpa en TV är det ingen enorm skillnad om du går till Media Markt eller Elgiganten.

Företaget kommer ursprungligen från Tyskland där de grundades på sent 70tal. De har nästan 30 butiker endast i Sverige, vilket inte direkt är en större mängd, men det är främst eftersom deras handel till en stor del sker på nätet. När det kommer till Tyskland har de fler fysiska butiker, dels såklart eftersom den tyska befolkningsmängden är mycket högre, men även eftersom Sveriges befolkning är väldigt e-handelvana och föredrar att köpa de flesta varorna på nätet istället för i butik.

Media Markt omdöme
Betyg 4.8 av 5

Information om Media Markt

Media Markt Screenshot
Telefon:0770-77 87 87
Email:Kontaktformulär
Öppettider mån-fre:09.00-18.00
Öppettider lör-sön:10.00-15.00
Org.nr:556837-8441
Adress:Varierar lokalt