Omdöme

Omdömets betyg:

Sajten:

Utbudet:

Leverans:

Kvalitet:

Pris:

Fördelar:
  • Kunnig personal
  • Smidiga leveranser
  • Bra priser
  • Kundsupport alla dagar i veckan
Nackdelar:
  • Inga nackdelar
Utbud:
Vitvaror Tvättmaskiner Diskmaskiner Ugnar

WhiteAway är ett vitvaruföretag som säljer allting du kan behöva online till bra priser. I skrivande stund har de även fri frakt (obs, vid installation/bärande/ö-frakt och liknande kan det finnas mindre avgifter). De har funnits etablerade sedan 2003 och har blivit en av Sveriges främsta leverantörer inom vitvaror.

WhiteAway har ett enormt lager och är redo att skicka ut sina produkter till dig som konsument otroligt snabbt. Deras kunder är överlag väldigt nöjda med allt från priser, till utbudet och leverans samt installationen.

De erbjuder som vi tidigare antytt alltså leverans av den nya varan, de bär den till dörren och in i hemmet. De installerar den även, samt forslar bort din gamla vitvara. Priset för detta är även väldigt billigt.

Man får tänka på att det kan finnas andra aktörer på marknaden som må erbjuda detta gratis, men de ”tar igen” detta genom att höja priserna på produkterna. Så även om du kanske får betala en slant för hanteringen så kan du tjäna på det i det stora hela när alla kostnader räknas in.

Du når dem på antingen livechatt, telefon, eller e-mail alla dagar i veckan.

WhiteAway omdöme
Betyg 4.4 av 5

Information om WhiteAway

WhiteAway Screenshot
Telefon:077-017-10-17
Email:info@whiteaway.se
Öppettider mån-tors:09.00-21.00
Öppettider fredag:09.00-16.00
Öppettider lör-sön:12.00-17.00
Org.nr:556838-6980
Adress:Svetsarvägen 15, Solna